Pandemin har slagit hårt mot vårt samhälle, både på individ och samhällsnivå med dödlighet, arbetslöshet och tappade intäkter inom många branscher. Samtidigt har Covid-19 varit en av de främsta faktorerna till en snabbare digital transformering.

Många företag har tryckt till bromsen ordenligt, sparkat anställda och dragit in på sin marknadsföring. De som vågat satsa istället har en stor fördel och möjlighet till att köra om och dra ifrån sina inbromsande konkurrenter.

Jag förstår de som känner sig osäkra och då är det förstås bättre att ta in en konsult istället för att anställa. Det är enklare och tryggare ekonomiskt för er skull då ni i ett kritiskt skede kan stå på bromsen, men jag tror att med mig så kommer ni bara vilja trycka på gasen istället…

Nu har jag tagit tillvara på denna nya verklighet genom att starta Patrik med K och ge dig möjligheten till att hyra in mig för att hjälpa ditt företag med din B2B-marknadsföring. Det går att hyra in mig för att stötta ert marknadsföringsteam. Det kan vara så att ni behöver mig som en extra resurs då epostutskick eller LinkedIn-närvaro inte hinns med, trots att ni vet att det är här som det finns möjlighet till att hitta och locka hetare leads till er!

Vill du åka förbi dina konkurrenter medan de bromsar in? Kolla in mina erbjudanden och ta kontakt med mig idag så ska jag se hur jag kan hjälpa dig och ditt företag på bästa sätt!

Patrik med K