Hyr in mig som din B2B-marknadsförare är grundkonceptet för Patrik med K där jag kan bli uthyrd till en eller flera kunder under en längre period eller göra kortare insatser.

Patrik med K ska hjälpa B2B-företagen att skaffa sig varmare leads med hjälp av digital marknadsföring och content marketing. Fler ska få sin marknad och sälj att gå hand i hand för att kunna avsluta fler affärer med ett rungande ”JA!”.

Med hjälp av en god marknadsföringsstrategi ska Patrik med K hjälpa företagen med att planera och operativt genomföra digitala marknadsinsatser som nyhetsbrev-kampanjer, bra content på företagsbloggen och landningssidor, skapa en bättre LinkedIn-närvaro, kombinera detta med bra SEO samt skapa en god samarbetsstruktur mellan deras marknads- och säljavdelningar.

Jag kan också hjälpa till att gå igenom din wordpress-sida för att se till att allt fungerar som det ska och göra en riktig genomlysning. Är ni många som är inne och härjar i backend, så kan ni behöva en redaktör. Det är något jag kan stötta dig med.

Patrik med K riktar in sig främst på B2B-företag som ser behov av att någon tar god hand om deras marknadsföring, men inte riktigt vågar anställa någon internt i nuläget. Patrik med K löser problemet med att vara marknadshjälten som räddar dem från att bli osynliga och sätter upp en struktur för hur marknad ska arbeta och hur marknad ska ta plats och interagera med resten av bolaget.