Mitt namn är Patrik Koç Strömberg.
Det är jag som är Patrik med K.

Jag är marknadsföraren som älskar att samarbeta med säljare. Det är säljaren som har direktkontakt med kunder och prospekts, som vet vad de gillar och ifrågasätter. Det är jag som marknadsföraren som ska se till att kunder och prospekts ska få svar på dessa frågor innan de kommer i kontakt med säljarna. Det om något ger hetare leads och snabbare deals.

Patrik med K hjälper dig med din text

Jag har en bred marknadsföringsbakgrund

Jag har en bakgrund som Marknadsförare, Content Manager, Fotograf, Filmare, webbredaktör och har forskat på hur mobiltelefonen påverkat vår vardag. Jag är också musiker och älskar spela bas på ett tryggt sätt men med härliga överraskningar. På samma sätt jobbar jag med marknadsföring. Det blir ingen uppmärksamhet om det saknar överraskningar.

Min styrka är att jag snabbt kan sätta mig in i komplexa texter för att skapa bra innehåll och att verkligen förstå vad företaget vill få ut för att kunna sälja mer. För det här är vad vi alla strävar egentligen, att erbjuda kunder en bra produkt och kunna ta betalt för den. Därför är det sååå viktigt att marknad och sälj samarbetar som ett tajt rockband.

Bra på webbtexter, kundcase och nyhetsbrev

Jag är riktigt bra på de tre kanaler som jag anser vara viktigast just nu inom B2B – webbtexter, kundcase och nyhetsbrev. Att få organiska träffar (som är gratis) är jag riktigt bra på med hjälp av att optimera din företagssida + bra content på blogg och hemsida. Det kommer man väldigt långt på och bra organiska träffar är också en förutsättning för att Google Ads kampanjer ska bli riktigt effektiva. Jag skriver alltid för besökaren med Google i bakhuvudet. Kampanjerna blir dessutom billigare med bra content. Google vill att deras sökträffar och annonser blir så träffsäkra som möjligt. Så det är en win-win för dig.

Oavsett om det är text till din webb, intervju för kundcase eller ett nyhetsbrev handlar det om att skriva en bra historia som lockar intresset, stärker ditt varumärke och besvarar osäkerheter som din målgrupp har.

Skriva content med rätt känsla

Det finns många som kan skriva bra content som engagerar och inspirerar, men jag kan också hålla det aktuellt med bra omvärldsbevakning och få fram den känslan som vi vill ha. Dessutom… jag har fotograf- och filmbakgrund så när det behövs snygga bilder och engagerande film kan jag bidra med detta till scenen också. När det känns vettigt att göra, ska jag tillägga. Allt beror på om det ger något extra, är den extra tiden värd för att kunna locka fler eller är det slöseri med tid? Det är alltid detta som vi tillsammans måste komma överens om. Det handlar både om att våga göra något annorlunda och testa och samtidigt ändå avgöra hur vi ska uppnå våra mål på bästa effektivaste sätt.

Att komma överens om mål innebär också att vi måste veta hur vi ska mäta framgång och då måste vi ha bra tillgång till statistik (Google Analytics och all statistik man kan få genom nyhetsbrev och LinkedIn-engagemang). Slutmålet bör alltid vara att sälj får enklare in affärerna, men det kan också handla om employer branding. Det jag kan säga i alla fall är att det inte handlar om att jaga likes utan mer konkreta mål som försäljning och nya leads. Men allt tar sin tid… Jag tänker alltid långsiktigt än snabba affärer när det gäller marknadsföring.

Samarbeten och starkt affärsnätverk

Skapa starka samarbeten och utvidga sitt affärsnätverk blir viktigare och viktigare. Det blir en extra styrka som egenföretagare att visa på att jag har mer att erbjuda än bara mina tjänster. Jag har upparbetade samarbeten med webbutvecklare, grafiska designers, Google Ads-experter, tryckare, fotografer, filmare. Ja, vad du än kan behöva. Jag är medlem i ett BNI-team i Göteborg, BNI West, men mitt kontaktnät och samarbeten sträcker sig betydligt längre än bara teamet.

Kontakta mig personligen på LinkedIn, följ Patrik med K. Jag har alltid intresse av att utöka mitt affärsnätverk och se hur vi kan hjälpa varandra.
Är du riktigt nyfiken och behöver min hjälp omgående så kan du skicka ett mejl eller till och med ringa mig på 0709-323106.

Patrik med K